1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een goochelvoorstelling in Arnhem van Peter Hanssen is een unieke gebeurtenis. Het publiek, dit geldt zowel voor jong als oud, valt van de ene verbazing in de andere. "oh's" en "ah's" zijn niet van de lucht. Nu eens is de spanning te snijden, dan weer volgt het ene lachtsalvo het andere op. Het goochelen voor kinderen is een van de vele mogelijkheden die goochelaar Peter Hanssen op het repertoire heeft. Tijdens deze goochelvoorstelling maakt hij gebruik van een computergestuurde lichtinstallatie, een geluidsinstallatie en een decor. Daarnaast natuurlijk en toneel vol attributen. Diverse kinderen komen Peter helpen op het toneel en ook de zaak zit niet stil. Peter Hanssen heeft diverse varianten van deze goochelshow op het programma. Kijk voor meer details en foto's op de pagina via bovenstaande link.

Ook voor volwassenen heeft goochelaar Peter Hanssen een zaalvoorstelling op het programma. Ook hier maakt hij gebruik van licht, geluid en decor. Deze voorstelling is, in een lager tempe en met een sterk visueel karakter, ook geschikt voor mensen van de derde leeftijd.

Naast deze zaalvoorstellingen heeft goochelaar Peter Hanssen nog veel meer op het repertoire staan. deze mogelijiheden vindt u op de pagina voorstellingen.

Boek nu een voorstelling in Arnhem en omgeving bij Peter Hanssen Goochelarij: succes verzekerd!

 goochelaar in Arnhem

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.