1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Naast een uitgebreid repertoire voor kinderen, heeft goochelaar Peter Hanssen een speciale Sinterklaasvoorstelling op zijn speellijst staan. Deze voerde u al diverse malen in Dordrecht op. Nee, niet een maar minstens 4 verschillende shows. Een herhaling t.o.v. een jaar eerder is dus niet nodig. Ideaal als 'opwarmer' voor de komst van Sinterklaas. Peter geeft een show van ca. 45 minuten rond het thema 'Sinterklaas'. Hierbij komen een aantal toeschouwertjes helpen. Ook Mr. Limo speelt een belangrijke rol in deze shows. Perfect geschikt voor bedrijfsfeesten rond sit thema. Ook sinterklaasverenigingen maakten in het verleden al vaak gebruik van deze tot de verbeelding sprekende show.

Naast de speciale sinterklaasvoorstelling kan goochelaar Peter Hanssen ook zorgen voor een 'gewone' show: goochelen voor kinderen. Wat heet gewoon: de show is spannend, humoristisch en vol interactie. Peter maakt gebruik van een decor (flexibel) en een geluidsinstallatie. Om alles nog mooier te maken brengt hij zijn eigen lichtinstallatie mee. Interactie met het jeugdige publiek is ook hier weer belangrijk. Een aantal kinderen komt assisiteren bij deze goochelshow en het publiek zit zeker niet passief in de zaal.

Alle andere mogelijkheden waarmee goochelaar Peter Hanssen in Dordrecht en omgeving iets voor u kan betekenen staan op de pagina voorstellingen.

Rechtstreeks boeken of een optie nemen kan op deze website. Boek nu een voorstelling van goochelaar Peter Hanssen in Dordercht!

Goochelaar Peter Hanssen in Dordrecht

 

 

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.