1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Evenals vorig jaar goochelde Peter Hanssen op de Goocheldag in het centrum van Veendam. Op 14 juni jl. kwam hij met veel collega-goochelaars naar het noorden van het land. Het werd een gezellige en leuke dag. De act van Peter Hanssen met Puck en Alwin de Kraai stal de show. Vele toeschouwers zagen deze voor kinderen en volwassenen aantrekkelijke goochelact. De krant werd ermee gehaald. Hier vindt u meer informatie over Alwin de Kraai.

goochelaar Peter Hanssen in Veendam

Op het festival 'Sweet Lake China' trad Peter Hanssen op als de Chinese goochelaar Pei Ansong. Jong en oud genoot van deze geheimzinnige magiër. Meer informatie over straatgoochelen als Chinees vindt u hier.

Sweet Lake China Zoetermeer

 

Hieronder een aantal recensies uit kranten en andere reacties op een optreden van Peter Hanssen Goochelarij. Goochelaar Peter Hanssen oogstte met zijn voorstellingen veel succes. Goochelaars hebben vaak succes bij hun publiek. Alle reacties weergeven zou ondoenlijk zijn, vandaar deze selectie. 

Na de Sinterklaasintocht in Gennep verzorgde Peter Hanssen een goochelvoorstelling voor ca 700 personen. Tijdens deze voorstelling speelden ook Sint en zijn Pieten een rol. Het draaiboek voor deze voorstelling werd door Peter Hanssen verzorgd en bevatte verschillende trucs waaraan Sinterklaas en enkele Zwarte Pieten meededen. Hoogtepunt vormde het pepernoten bakken in de mijter van Sinterklaas(!). N.a.v. dit optreden ontving Peter Hanssen onderstaande, veelzeggende reactie.

reactie Gennep Jack Knops


In november 2010 verzorgde Peter Hanssen een voorstelling bij de firma Heineken in 's-Hertogenbosch. Hieronder een deel van het evaluatieformulier wat naar aanleiding van dit optreden werd opgestuurd:

recensie evaluatieformulier

recensie hytop

Goochelaar Peter Hanssen treedt op in de Mayboom te Made.


Goochelaars zijn bij uitstek geschikt om gebouwen te openen.

 

Goochelaar Peter Hanssen opende basisschool de Schelp.

 

Bij Kruiswerk Breda verzorgde goochelaar Peter Hanssen een voorstelling.


Een van de oudste bedankjes voor goochelaar Peter Hanssen.

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.