1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

chinese act thumb

Onherkenbaar, stoïcijns en mysterieus goochelt Peter Hanssen als de Chinese goochelaar Pei Ansong. De kleding en muziek zijn authentiek en zoals chinese goochelaars er uitzien. Het optreden duurt ± 20 minuten. Pei Ansong zegt niets, maar maakt alles d.m.v. gebaren duidelijk. Dat geeft het optreden een extra geheimzinnige sfeer. Alle attributen en een mobiele geluidsinstallatie worden daarbij door Peter Hanssen verzorgd. Ook is het mogelijk voor Peter om als Chinese tafelgoochelaar op te treden. Hij vertoont dan korte, ongeveer 1 minuut durende, acts bij de mensen aan tafel. Dit actje wordt bij een groot aantal tafels uitgevoerd. Hierna trekt de Chinese goochelaar zich terug om een volgende act voor te bereiden Dit herhaalt zich gedurende het optreden zoals je van chinese goochelaars mag verwachten. Deze Chinese act leent zich uitstekend om in combinatie met andere acts te worden uitgevoerd. Er goochelen dan voor het publiek 2 verschillende artiesten op uw feest.

Hieronder foto's van een optreden van Pei Ansong in Zoetermeer tijdens Sweet Lake China in Zoetermeer. (Klik op de foto om hem te vergroten). Foto's: PMS Promotie, Zoetermeer.

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.