1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

kindergoochelaar Peter tijdens een kindervoorstelling

Peter Hanssen heeft, naast ervaring met goochelen, een brede onderwijservaring. Hij weet als goochelaar dus precies hoe met kinderen om te gaan en ze aan te spreken. Iedere kindervoorstelling heeft een eigen sfeer en karakter. Bij de ene kindershow werkt kindergoochelaar Peter Hanssen met poppen bij een andere goochelvoorstelling voor kinderen ligt de nadruk op het verhaal. Sfeer is een belangrijk sleutelwoord tijdens een goochelshow van Peter Hanssen. Spanning en 'over de grond rollen van he lachen' wisselen elkaar af. Tijdens de goochelvoorstelling komt een aantal toeschouwers het toneel op om goochelaar Peter Hanssen te helpen. Naast de hieronder genoemde drie zaalvoorstellingen zijn er ook mogelijkheden om op te treden voor kinderen als goochelshow als middeleeuwse goochelaar, kindervoorstelling als straatgoochelaar, goochelen in de huiskamer, goochelen als podiumact.  Er staan drie soorten kindervoorstelling op het repetoire van goochelaar Peter Hanssen:

Goocheltheater: goochelen voor jong en oud. Goochelaar Peter Hanssens familieshow

kindervoorstelling door kindergoochelaar Peter Hanssen

Deze kindervoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, duurt ca 60 minuten. Peter beschikt over 3 varianten van deze voorstelling. Samen met Mister Limo en de kinderen speelt goochelaar Peter Hanssen een, soms spannende, dan weer grappige kindervoorstelling. Als je dapper genoeg bent, mag je misschien wel op het toneel komen helpen met goochelen. Kindergoochelaar Peter en Mister Limo vertellen je dan precies wat je moet doen. Omdat er meerdere, inhoudelijk verschillende, goochelvoorstellingen op het repertoire staan, legt goochelaar Peter Hanssen een dossier aan waarin wordt bijgehouden welke goochelvoorstelling waar zijn gespeeld. In geval van een tweede of derde boeking wordt dan altijd een andere goochelshow gespeeld. Het is ook mogelijk om een voorstelling van goochelaar Peter voor kinderen te boeken in de vorm van een podiumact. Deze is korter en breder inzetbaar.

Hoe leerde Peter Hanssen goochelen? Goochelshow over en met goochelaar Peter Hanssen

Kindergoochelaar Peter Hanssen: goochelen tijdens een kindervoorstelling.In de kindershow "Hoe Peter Hanssen leerde goochelen" wordt uit de doeken gedaan hoe Peter op jonge leeftijd al het goochelen machtig werd. Gelukkig is Mister Limo aanwezig om hem tijdens de voorstelling bij te staan. Aan het eind van de goochelvoorstelling wordt Peter echter door Limo in verlegenheid gebracht. Gelukkig weet Peter zich goed uit deze situatie te redden. Nadat iedereen uit het publiek een versnapering heeft ontvangen en zij niet met lege handen naar huis hoeven te gaan, loopt alles gelukkig goed af en valt het doek. Tijdens deze 1 uur durende goochelshow wordt het publiek meegesleept door de verhaallijn die van het begin tot het einde door de voorstelling heen loopt. Deels is deze gebaseerd op autobiografische elementen, deels op verzonnen gebeurtenissen. Natuurlijk wordt ook hier het decor, geluid en licht van Peter Hanssen Goochelarij ingezet om deze kindervoorstelling tot een volwaardige theatervoorstelling te maken. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ook goochelen in de vorm van een podiumact is met de inhoud van deze voorstelling mogelijk.

Alle genoemde voorstellingen zijn ook te boeken als een familievoorstelling. Deze is geschikt voor jong en oud. Hieronder een aantal foto's van zo'n voorstelling.

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.