1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

   middeleeuwse goochelaar

Wat houdt een middeleeuwse goochelaar bij Peter Hanssen Goochelarij in?

Peter Hanssen kent ook de mogelijkheid om op te treden als een middeleeuwse goochelaar. In een fraai kostuum krijgt zijn act een unieke uitstraling, passend binnen b.v. een bourgondisch buffet, een jaarmarkt, bruiloft, de sfeer van een kasteel of uw stijlvolle personeelsavond. Wilt U eens iets anders dan "gewoon" goochelen dan is middeleeuws goochelen een aanrader. De gebruikte trucs versterken de middeleeuwse sfeer. Uiteraard wordt de voorstelling aangepast aan de gelegenheid en sfeer van uw evenement. Deze act is uniek in Nederland. Hij is aantrekkelijk voor jong en oud, voor grote en kleine groepen publiek, voor binnen en buiten.

Een burgerkostuum

Abdijmuseum Ten Duinen in Koksijde (B) is een actief museum rond een oude Abdij en de daar gevonden overblijfselen ervan. Tijdens een evenement 'Feest in de Abdij' gaf Peter Hanssen als middeleeuwse goochelaar een hele middag lang doolopende voorstellingen aan grote en kleine groepen toeschouwers. De reacties waren verwonderd en enthousiast. Hieronder enkele sfeerbeelden van dit evenement.

Tijdens de heksenfeesten in Nieuwpoort (B) goochelde Peter in zijn burgerkostuum als middeleeuwse tafelgoochelaar. Helemaal in de middeleeuwse sfeer paste hij erg goed in de hele setting. Met enkele vakbroeders was dit optreden erg gezellig. Hieronder enkele foto's vam die happening.

 

Middeleeuwse tafelgoochelen

Bij u aan tafel vertoont Peter Hanssen als middeleeuwse goochelaar de meest wonderbaarlijke trucs. De toeren zijn stuk voor stuk kleine wondertjes passend binnen de middeleeuwse sfeer van uw bourgondisch buffet of middeleeuws feest. Binnen een kasteelsfeer uiterst geschikt om in te zetten. Zonder dat hij goochelt maakt de verschijning van Peter Hanssen indruk op het aanwezige publiek. Onder uw neus vertoont Peter de meest raadselachtige acts. Verbluffend en magisch.

Middeleeuwse standup magic

middeleeuws kostuumEen 'standup' act als middeleeuws goochelaar. Peter vermaakt het gehele publiek mert middeleeuws goochelen. Deze act duurt ca. 10-15 minuten. In combinatie met middeleeuws tafelgoochelen een avondvullende uitbreiding van uw entertainment. (Voorzien van moderne gemakken als een geluidsinstallatie met zendmicrofoon en decor).

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.