1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

een goochelvoorstelling van sprookjesmagiër Peter Hanssen.Als sprookjesmagiër vermaakt Peter Hanssen zijn publiek op magische wijze. Lopend tussen het publiek geeft hij voorstellingen voor een ieder die het spektakel wil zien. De outfit ademt een sprookjesachtige sfeer uit en er is uiteraard een logische link tussen het sprookje en de wereld van het goochelen. Soms kijkt een grote groep mensen toe, dan weer is de goochelvoorstelling hij heel subtiel voor slechts enkele toeschouwers. Goochelend met balletjes, elastiekjes, touw, kaarten, geld, voorwerpen uit het publiek en nog veel meer, wekt hij verwondering en verbazing op. Hij gebruikt een klein tafeltje waarop en waaromheen alles plaatsvindt. De act is volledig mobiel. Mensen kunnen in een cirkelvorm rond hem staan. Natuurlijk kan het optreden als sprookjesmagiër ook binnen worden uitgevoerd. Peter loopt dan door de zaal en vertoont links en rechts bij de mensen aan tafel zijn trucs. Ook hier geldt weer dat alles onder de neus van de verbaasde toeschouwer gebeurt. Magisch en mysterieus, sprookjesachtig en stijlvol.Een goochelvoorstelling van Peter Hanssen laat je weer in sprookjes geloven!! Tijdens de act als sprookjesmagiër is het mogelijk om Alwin de Kraai in te zetten. Meer informatie over deze act vindt u hier.

Peter Hanssen kan ook een zaalvoorstelling geven als Sprookjesmagiër. Deze 60 minuten durende show wordt geleverd inclusief decor, geluid en, indien wenselijk, licht.

Op 18 juli 2015 verzorgde Peter Hanssen een aantal voorstellingen als sprookjesmagiër samen met Puck Hanssen en Alwin de Kraai. De foto's (van morganfoto.nl) illustreren hoe het eruit zag en hoe het publiek het naar de zin had.

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.